To på ski – kommentarer

To på skiJeg har fået en del kommentarer på mail, SMS og Facebook om den nye programserie. Langt de fleste er heldigvis gode, men et par har været kritiske. Nu er det gået op for mig, at jeg ikke har et sted, hvor disse kommentarer kan komme til udtryk. Derfor denne side. Så bare skriv…

43 Comments

 1. Ole Moelgaard

  Hej Thomas
  Har lige været på første skiferie i Hemsedal med familien, det var virkelig fedt. Havde dog lidt betænkeligheder før turen p.g.a en lidt “mør” eller slidt menisk som jeg fik konstateret på MR Scanning for 6 mdr. siden. Den voldte mig dog ikke problemer, men alligevel vil jeg gerne passe på mit knæ, har du et godt råd. Havde lidt ømme knæ efter turen, men tror også at jeg skal carve lidt bedre, jeg bremser nok lidt for meget i svingene, hvordan træner men dette før næste tur ??

  mvh Ole

  • Kære Ole
   Hos din fysioterapeut (hvis du går til en sådan) findes der givetvis en skifitter (www.skifitter.dk), den er super effektiv, både til knæene og til teknikken generelt. Når du er afsted, er det en god ide at tage neopren knæbind på – ikke at de mekanisk gør en forskel, men de holder knæene varme og musklerne tændte.
   god tur

 2. Mads Knudsen

  Hej Thomas!
  Jeg er også en af de gamle Thomas Uhrskov-fans. I sidste år købte jeg din DVD-samling (SKI-Boxen). Hvorfor er der ingen undertekster i den? Jeg er selv døv og havde glædet mig så meget til at se dit gamle ski-program igen. Lige nu er SKI-Boxen desværre ubrugelig for mig.. Mon du kan få den fixet med danske/engelske undertekster? Hvis ja, kan jeg love dig, at du får en del flere interesserede købere i kø. Bedste hilsner fra Mads!

  • Jeg har selv også købte ski-boxen, og det er står undertekster på ski-boxen, men virker ikke på dvd. Jeg er også selv døv.. Jeg vil gerne se to på ski serie fra sidste år, men ingen undertekster.. øv øv Men jeg har set nogle lille videoklip fra to på ski på youtube, men stadigvæk ingen undertekster.
   Jeg håber to på ski boxen med undertekster, og jeg vil gerne købe det.

   • Kære Louise

    Desværre er ingen af DVDerne tekstet på dansk. At der står tekstet hentyder til, at det der siges på andre sprog er oversat til dansk og tekstet. Jeg kan godt se, at det er misvisende. det beklager jeg. Er der noget jeg kan gøre for at gøre skaden god?

    kh Thomas Uhrskov

 3. Hej Thomas.
  Jeg har set programmerne og siger hermed tak for inspiration og inputs.
  Om en lille måneds tid drager jeg og tre kammerater, kraftigt inspireret af afsnit 1, til Niseko Japan.
  To spørgsmål melder sig:

  1. Vil du anbefale en guide til en dagstur? Vi har har kigget og er stødt på en del historier om at ikke alle har den fornødne uddannelse. Det vil vi gerne undgå.

  2. Det ligner en Prizm Rose linse du kører med på dine Oakley. Er disse linser så revolutionerende som det påstås?

  På forhånd tak.
  Mvh. Thomas

  • 1. Ja, tag en guide. Hvis I finder en af officiel vej, skulle uddannelsen være i orden.
   2. Ja – og de er virkelig gode.

   Rigtig god tur til shushi`ens land. Nyd det!

   mvh thomas

 4. Hej Thomas….
  Jeg må sige, at jeg er het vild med 2 på ski. Dig og Rasmus er simpelthen et kanon team !
  Jeg har set programmerne flere gange og håber der kommer mere af den slags.
  Håber skulderen er OK igen.

 5. Hej Thomas
  Jeg hat set alle dine programmer. Jeg syntes simpelthen de er fantastiske. Ved at se dine programmer, får man virkelig lysten til at stå på ski. Endte endda med at se Æbletræet, Kærligheden og Det Glade Skiløb. Fantastisk film, som minder mig om den gang jeg 08 til Val Thorens . Men tak for et fantastisk program, som virkelig vækker lysten og glæden til at stå på ski.
  Nu glæder jeg mest til at komme på skiferie i uge 8. 🙂

 6. Hej Thomas.
  Synes bare jeg ville dele denne oplevelse med dig. Du har mange fans men også en på kun godt og vel 2 år 😉 Det er min lille datter Anja. En dag vi kom hjem blev hun ved med at insistere på noget bestemt hun ville se i TV. “tomme-sutsko” lød det som. “mig se tomma-susko”. Hvad for noget sagde jeg og til sidst gik hun lidt irriteret hen og hentede en DVD og pegede “tommas-usko” sagde hun (hvor svært kan det være). Det var “Æbletræet, Kærligheden og Det Glade Skiløb”, Ahh Thomas Uhrskov spurgte jeg. “Jaaaa” sagde hun lettet 😉

  • … så fik jeg lige en klump i halsen. Giv hende et knus fra mig!
   Store hilsner fra den tomme sutsko

 7. Heidi Marie Schow

  Hej Thomas.
  Vi er vilde med dine udsendelser og vi ser altid de videoer vi har købt af dig, inden vi selv skal afsted på ski.
  Nu har vi lige set et afsnit på dk4, der hed “På ski – igen- igen- igen. Den samling har vi ikke, kan vi købe dem?
  Fuld gas – hilsen Heidi

 8. Godt så!
  Nu har jeg set alle afsnit af to på ski, så nu synes jeg det er på tide at give min mening.

  Overordnet:
  Programmet minder på en måde om dine gamle udsendelser (hvilket er en god ting), sammenstidigt med at vi får lidt andet ind fra Rasmus som også giver et twist. Så helt kort: programmet er rigtig godt!

  Men lad mig lige gå lidt i detaljer.
  Jeg skal være helt ærlig, at da jeg så de første 2 afsnit hvor i er i Japan er lidt… Kedelige? – Det er ikke helt det rigtige ord at bruge. Der var nogle få gode stykker i dem, men jeg synes bare det blev for meget: “Hej, vi kan stå på ski, så nu vil vi blære os” -agtigt. Hvis det altså giver mening.

  Men fra afsnit 3 er det lidt som om i tager lidt en drejning. Det er det afsnit hvor du er i frankrig med nogle gamle singler, og Rasmus er til sådan en ski fest. (Kan ikke lige huske navne her nu). Det bliver mere splittet op, hvor at man ser lidt fra Rasmus hvor han styrter rundt på sine ski og laver mega seje tricks, og så ser lidt fra dig hvor du gør hvad du gør bedst….. Snakker. Det synes jeg var fedt hvordan i hele tiden gik fra at se noget skiløb, og så at du fortalte om en destination, eller som du gjorde i det her afsnit; om den her organisation. Det var fedt at se, og hvis i laver en sæson 2, så synes jeg i skal lave mere af det!

  Det dør jo selvfølgelig lidt igen der hvor du falder og kommer til skade. Men skal jeg være helt ærlig, så kommer i ret godt fra det. Rasmus tog din rolle okay med at vise ting oppe i bakkerne. Og det var super fedt da i tog ud med snescooter. Det eneste er bare at jeres afslutning på jeres snescooter tur mangler. Hvorfor?

  For lige at give en sidste kommentar til jeres sidste afsnit hvor i er i tinges, og du har dit tignes testcenter. Jeg kunne simpelthen ikke lade vær at grine en lille smule da jeg så det. Det der skilt du løb rundt med, og den der latterlige musik. En super dum lille ting, der bare virkede som det skulle. Det synes jeg var sjovt.

  Så altså: Super fedt program
  Ja tak til sæson 2!

  Mvh. Alexander.

 9. En skam at programmet kun sendes på en kanal jeg ikke kan se.
  Fik dog mulighed at se onsen-programmet 😨. Fint at i viser den del af Japan – mange vesterlændinge finder japansk bad grænseoverskridende – særlig dem fra de angel- saksiske lande.
  Venter blot på genudsendelse af programmerne på en tilgængelig kanal eller på nettet.

 10. Peter Pedersen

  Hej Thomas
  Tak for fed program, kan godt lide den nye stil med ung, “Ældre” 🙂 Ligger selv midt imellem.
  Du fremviste et par ski underbukser med lynlås i siden i sidste program (sommerturen i Frankrig ) Hvad hed det mærke ?

  Hilsen Peter

 11. Hej til holdet bag To på ski

  Tak for dine programmer gennem tiden. Vi har altid fuldt med i dine programmer til stor glæde for hele familien. Det er en fed måde at lade op til skiferien på.

  Jeg mener at du altid fanger de vigtig ting omkring skiløb. Derfor er det også nyskabende med Rasmus DJ – Den unge og den “gamle” og man kan lære af hinande samt have det sjovt og hygge sig på ski sammen.

  Stor ros til jer for det.

  Hvor mange uger er du ca. På ski om året Thomas?

  Hilsen Nikolaj

 12. Finn Lystrup

  Hej Thomas.
  Vedr. Knæskader.
  Jeg har i over 30 år arrangeret skiture for rigtig mange mennesker. I mange år var knæskader hos nybegyndere den hyppigste skade. Er helt enig. Lav fart og langsomme vrid og bindinger der ikke udløser. Begyndte for ca. 10 år siden at løsne bindingerne på alle nybegynderes ski med en halv til en hel værdi. Siden har der (7-9-13) ikke været knæskader på vores skiture! Skibindingerne bliver konsekvent indstillet for stramt til nybegyndere i rigtig mange skiudlejninger. Fatalt efter min mening.

 13. det er super god program i laver ser dem flere gang på tv 2 play kan dem uden af hilsen Rasmus glæde mig høre jeres Foredrag v/Thomas Uhrskov & Rasmus DJ på danski skibootcamp

 14. Hej Thomas

  Hold fast et godt program i har fået klippet sammen! Jeg fulgte med stor glæde dine skiprogrammer da jeg var mindre, så fik julelys i øjnene da jeg hørte om endnu et. Din måde at fortælle og dele ud af din viden har altid fascineret mig.

  Det fungerer skide godt at du har fået Rasmus med, det giver en vinkel som vil fange mange – hvem havde nogensinde tror man skulle se en programrække med det ypperste af freeskiing på dansk Tv2? Det glæder mig at høre at de senere kommer på hovedkanalen.

  Flot arbejde, kun ros herfra, glæder mig til at følge med! Ovenikøbet lækkert produceret, flotte billeder og god musik.

  Mvh. Rasmus

 15. Bo E Jessen

  Tak Thomas, lyder godt. Så det glade budskab kommer ud til flere 😉

  Mvh.
  Bo

 16. Bo E Jessen

  Som en ægte Lemming 🙂 vil jeg give dig 110 % procent ret Michale Sparlund.

  Mvh.
  Bo

 17. Bo E Jessen

  Hej Thomas

  Er gammel Uhrskov fan, og har set alle programmerne har alle DVD er etc :-).
  Jeg synes de nye programmer er fantastiske, en perfekt opvarmning til den kommende skiferie.
  Og de rammer nok endnu bredere da Rasmus DJ også er med.
  Jeg synes det er fremragende underholdning, ski-nørd eller ikke, og har svært ved at forstå de ikke bliver vist på hovedkanalen, men det kommer måske ?.

  – Til Steffen –

  Der er et “tilbud” til alle hvor man kan oprette en gratis bruger på TV2 Play. Det vil give dig mulighed for at se alle de programmer, der har været send, du kan endda se dem der kommer ugen efter som snigpremiere. Jeg er sikker på at du kan finde det andet steds her på siden. ellers tror jeg Thomas er behjælpelig.

  Venlig hilsen
  Bo

  • Kære Bo
   Ja programmerne bliver også vist på hovedkanalen – det bliver fra sidst i december og hen over januar.

   Du har ret mht TV2 Play. For at få et gratis abonnement, skal man sende en SMS til 1234 og skrive Danski – så modtager man en speciel kode, som giver gratis adgang til TV2 Play frem til jul.

 18. Jeg har set samtlige af dine programmer, og er fantastisk underholdt hver gang, både på TV2 og DK4, men TV2 fri ???? Den kanal har jeg ikke, så håber godt nok de bliver sendt på TV2 senere, eller der kommer en dvd…
  Jeg elsker dine programmer, men ikke helt nok til at købe den store program pakke 🙂

  • Kære Steffen
   Vent til december Der kommer programmerne på hovedkanalen) eller få en gratis kode til TV2 Play ved at sende en SMS til 1234 med teksten Danski.

 19. Hej Thomas og Rasmus

  Hold da op, sikke en masse negativitet, jeg syntes det er nogle fantastiske programmer, og syntes i gør meget ud af at fortælle at offpist ikke bare er for sjovt, og at man skal vide hvad man laver.

  Jeg tilhøre en ski generation midt imellem dig Thomas og Rasmus, jeg er super glad for både offpist, pistefræs og hygge i parken, både på ski og snowboard og jeg syntes de nye programmer kommer stort set hele vejen rundt, jeg savner dog, som jeg altid har gjort i dine programmer, en smule mere om snowboarding, ja ja jeg ved godt du har lavet lidt i nogle tidligere programmer, men alligevel. Men nu har vi jo ikke set alle programmerne endnu, det kan jo være i kommer lidt der hen af.
  Som Kitesurfer kan jeg heller lade være med at spørge om i også haft tænkt på snowkiting da i lavede programmerne?

  Tak for nogle super gode programmer.

  Tag den Fritz
  Kasper ( en kæmpe fan helt fra starten:-)

 20. Thomas Hupfeldt

  Helt enig med Michael. Rigtigt fede programmer, og ligeledes flot filmet!

  Jeg ser helt klar frem til at se resten af programmerne, og glæder mig til vi skal afsted til næste år.

  p.s. vi skal nok lade være med at blæse vores indvolde ud med trykluft.. Ha ha..

 21. Michael Sparlund

  De fedeste skiprogrammer til dato. Fedt at I kommer så vidt forskellige steder hen og prøver en masse af. Er lige blevet færdig med snig premieren på afsnit 4. Vil ikke røbe noget, men fedt at se og god humor. Synes bestemt I skal lave nogle flere programmer, hvis I har mulighed for det til næste år. Hvis folk har så travlt med at finde de negative ting og hvad I gør forkert, så har de for lidt at gå op i. Stor ros herfra både til dig og Rasmus, men alle der står bag ☺
  Nu er der endelig noget man gider se i TV og som man kan snakke med de andre ski tosser om😄

 22. Bo E Jessen

  Hvis de unge mennesker kopierer hvad der blev gjort i afsnittet, så sker der jo lige som i afsnittet…..intet. Hvis de, uden omtanke, sætter munden på en trykluftflaske med 200 Bar så er de nok allerede i fare på den ene eller anden måde….Jeg siger ikke at man skal undervurdere tv mediets magt. Men man må også gerne kunne tænke selv.

 23. Bjarke Sucksdorff

  Hej Thomas
  En kommentar til det sidste 2 på ski program der omhandlede offpiste kørsel i Apl d’huez.
  Jeg har lært at når man køre offpiste skal man respekter alle i gruppen og hvis der er en som er utryg skal alle vende om, ellers kan man risikere at presse nogle ud i noget som de ikke ønsker/eller magter. Jeg synes derfor ikke det var passende at Rasmus kørte ud i offpisten når kæresten sagde nej og var udtryg. Dette burde været klippet ud.

  Ellers er super program.

  Hilsen
  Bjarke

  • Kære Bjarke
   Du har ret i, at man altid bør følge den mest forsigtiges fornemmelser. Vi har valgt at bruge klippet, fordi det på en god måde viser de diskussioner, man ofte havner i, når man kører off-piste. Vi håber at klippet kan bidrage til diskussionen, og på den måde hjælpe til at forhindre at nogen presses til noget de ikke har lyst til – om det lykkes er naturligvis il debat. Din kommentar er i al fald bidragende til netop den diskussion.

 24. gunnar schack

  Blæse trykluft I hovedet på hinanden. I må jo være sindsyge. I kan blæse både øjne og indvolde ud. Hvad er det da for noget at vise de unge mennesker I TV. Jeg har meldt det til arbejdstilsynet og håber du får en kæmpebøde, og bliver draget til ansvar hvis der sker en ulykke. Skynd dig at få det klippet ud. De unge ved jo ikke hvor farlig det er.
  Hilsen Gunnar Schack Hobro

  • Tak for din mail. Vi har snakket om det på redaktionen, men syns ikke vi vil ændre i programmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *