Snus ind!

blue-cold-snow-snowing-winter-Favim.com-82118

Søndag nat lover minus 9 grader!

Med den forudsigelse har du mandag morgen muligheden for at få den absolut bedste start på ugen:

Om få timer vil du træde ud af din hoveddør, og mærke en kold og skærende fornemmelse i ansigtshuden. Luften er klar og skarp. Når du trækker vejret ind gennem næsen, vil kulden måske bide og gøre en lille smule ondt. Det er nu du har chancen!

Læg hovedet lidt tilbage, luk øjnene og forestil dig din sidste skitur. Tag nu en dyb indånding og smag på frosten, som stadig hænger i luften. Lad de indre billeder strømme. Billeder af pister, af mennesker der smiler med stive kinder, af træer tynget i knæ af pulversne, af dine ski, som kun i glimt stikker snuderne op af den dybe sne, mens du suser nedad, billeder af blå himmel og hvide bjerge.

Åbn nu det ene øje på klem for at sikre dig, at der ikke er biler, cykler eller fodgængere foran dig. Luk øjet igen og tag et skridt ud i den sne, som måske stadig ligger på jorden. Mærk hvordan det knaser under sålerne og læg mærke til den knirkende lyd. Stadig med lukkede øjne husker du lydene fra skituren. De metalliske smæld fra den gamle tallerkenlift, skiene der rammer hinanden, når du kører, folks råb til hinanden, og den dybe bas fra afterskibaren.

Og hvorfor dog det? Hvad skal sådan en omgang frost-meditation gøre godt for?

Fordi jeg gerne vil have, at du kommer foran i køen!

– Hvaffor en kø?

Den telefon-kø som der med garanti vil være hos rigtig mange skirejsebureauer mandag formiddag. Sneen og frosten, som rammte Danmark i weekenden, har fået rigtig mange danskere til at tænke: “ok, nu er det på tide at få bestilt den skiferie“. Jeg ved det, for sådan er det hvert år!

Hvor kom jeg til?

Åh ja, du fik den bedste start på dagen, ved at smage på frosten og hengive dig til de skiferieminder, den bringer med sig. Hvis dagen skal blive rigtig god, så fat hurtigt mobilen og få bestilt den skiferie. Hvis du gør det – vil ikke bare dagen men alle uger frem til ferien blive perfekt.