Skiferietips fra jer

Vores brugere på Facebook har været gavmilde med de gode råd til skiferien, og det skal I alle sammen have en stor tak for. Her får du et lille udsnit af de bedste råd, I har delt.

Tips til nybegynderne

Jeg vil give et godt tip til dem, der skal på skiferie for første gang: Lej en privat skilærer, de har meget mere fokus omkring dig og dine evner. Du rykker dig utroligt langt på blot en uge og du vil ikke fortryde det!

Kristoffer H.

Mit bedste tip til skiferien er til de nye skiløbere og snowboardløbere derude. Tag en dag eller to på de helt små bakker inden i bestiller skiskole (eller endnu bedre – Privat skilærer). På den måde når man lige at få lidt føling med sit udstyr inden man skal lære de forskellige teknikker. Dette har jeg personligt rigtig god erfaring med, og vil derfor anbefale jer andre at gøre det samme.

Kris D. 

 

Tips til tvivlerne

Mit bedste tip til dem der overvejer om de skal på ski eller ej, vil være en nedskydning af den med at det er for koldt at stå på ski, med snart 40 uger på ski i erfaringsrygsækken kan jeg klart sige at den holder ikke. Det er få gange at jeg har frosset på en skiferie, og kun fordi at dårligt vejr ikke skal forhindre mig i at stå på ski. Og hvis man virkelig er sart, så vælg alperne lidt senere på sæsonen, så kan selv dem med dårligt blodomløb også være med 🙂

Glæder mig til dit nye program Thomas.

Bedste skihilsner, Torben C.

 

Tips til dem der er klar på en udfordring

Prøv et snowboard og få nogen tæsk – når du er kommet dig er det SKIDESJOVT – og det handler 1. om at have det sjovt 2. om læringskurven, og det er skidesjovt at lære noget – hvilket viser tilbage til punkt 1!

Jens U.

Mit tip er at man går sammen om at filme hinanden, enten nede fra eller fra toppen, så man får fokus på teknikken, det har jeg lært rigtig meget ved, når man om aftenen sidder og kigger dagens optagelser igenem.

Martin L. 

Mit bedste tip til skiferien er helt klart, at man sætter sig et mål for at gøre noget, som man ikke har prøvet for. Det kan være et trick, en måde at stå på eller noget helt andet. Forandring fryder!

Dexter L.

Tips til dem der ikke kan få skiløb nok

Mit bedste råd, er at komme i god form INDEN skiferien, på den måde kan man få allermest ud af en fantastisk ferie 🙂

Tina F.

Husk at skiløb er en sport, drik massere vand på pisten. Er sket et par gange at jeg har fået det skidt pga. væskemangel. – Kør i siden af pisten når der er meget iset… her er sneen bedre. August Egede W.

Chokolade på skiferien er et must – ikke noget nyt tip, men vigtigt, når man er løbet tør for kræfter, og der stadig er langt hjem.

Bente P.

Mit bedste tip må være at lad være med at “lege” skiinstruktør det kan næsten ikke undgås at give sure miner.

Torben U.

 

Tips til dem der også vil hygge 

Mit bedste tip er at man skal huske den varme kakao og whiskyen til kaffen – og så selvfølgelig det gode hyggehumør, for at det er jo ferie man er på 😀 vores motto lyder : Vi har ferie, vi må gøre lige hvad vi har lyst til :D:D:D og vi glæder os til første besøg i Livingo, Italien til jul ;D;D Chalotte k. 

 

 

Filed under Ski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *