Så er det nu

To på ski

Jeg håber ingen spørger mig, hvordan jeg har det, for jeg ved ikke, hvad jeg skal svare.

I aften er der premiere på To på ski med Rasmus DJ og mig, og jeg er spændt, urolig, glad, nervøs og alle andre tilgængelige følelser. Jeg har før lavet ski-programmer, men det har været programmer, hvor jeg havde alle kasketterne på. Jeg bestemte så at sige alting. Denne gang har vi været mange om beslutningerne, og selv om man derfor er flere om at dele ansvaret, hjælper det ikke på nervøsiteten. Vil I kunne lide programmerne? Er de for meget? Er de for lidt?En ting jeg dog slet ikke i tvivl om, og det er Rasmus – ham vil I elske, for det er dét han er: elskelig!

Her i morges har vi været på en intens interview-runde. Vi begyndte i studiet hos GO´ Morgen på TV2, derfra til interview på radio Nova og Radio 100. Når Rasmus og jeg bliver interviewet sammen tænker jeg, det skal sgu nok gå altsammen. For i alle tre interviews kunne jeg ikke undgå endnu engang at lægge mærke til gløden i Rasmus´ stemme, når han taler om vores fælles passion – skiløb. Jeg noterer mig gløden og tænker, at den vil I forhåbentlig også opleve, og gør I det, så vil alt være godt.

Og mens du venter på premieren i aften på TV2 Fri klokken 20.40, så kan du se interviewet i Go`Morgen her (du skal 4 minutter og 10 sekunder ind, med mindre du først vil lære lidt om din forskudsopgørelse):

http://play.tv2.dk/programmer/magasiner/serier/go-morgen-danmark/spas-paa-pisterne-10112015-del-6-106259

 

 

 

 

 

Filed under Ski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *