Referencer

sheena-banfieldForedraget: Bedre mails
HK Hovedstaden takker for et fantastisk møde i går til HK Inspirationsarrangement. Thomas Uhrskov formåede at forarge og inspirere på samme tid, og delte sjove opgaver ud undervejs. Alt i alt et fantastisk arrangement med fokus på positiv mailskrivning.
Sheena Banfield,  Eventkoordinator HK Hovedstaden

BendyForedraget: Bedre mails
Tak for dit indlæg på mødet, indhold og længde var tilpasset perfekt til gruppen af deltagere og de følte sig alle engagerede, åbne og modtagende. 
Emnet var yderst relevant og det blev formidlet på en frisk og inspirerende måde.
Bendy Z PedersenDivisionschef CG Jensen

Karin Dabelsteen

Foredraget: Bedre mails
Kære Thomas! Tilbagemeldingerne på dit besøg hos os har været utrolig positive. Alle snakker om det – så du har virkelig skabt fokus på vores måde at skrive på og tak for det.Nu bliver det så spændende om vi selv og modtagerne af vores mails bemærker en forskel.
Karin Dabelsteen, Johannes Fog A/S

 

hanne poulsen

Foredraget: Bedre mails
Vi siger tusind tak for dit oplæg ved vort jubilæum. Der er ingen tvivl om, at dine betragtninger har fået medarbejderne til at overveje, hvordan man fremover vil formulere sig i mails. Der blev i hver fald snakket lystig om det over middagen. Så vi håber, at vore kunder kan fornemme en forskel.
Hanne Poulsen, Akademiingeniørfirmaet Svend Poulsen A/S

Karsten NormandForedraget: Bedre mails
Har kun godt at sige – klart sprog, klare pointer og konkrete værktøjer at arbejde med, gode anekdoter som vækker til eftertanke.
Karsten Normand, Projektchef, Christiansen & Essenbæk A/S

 


Dorthe dbForedraget: Få mere ud af skiferien

Jeg har aldrig før mødt en foredragsholder, som har fået samtlige af vores kunder til at rejse sig i salen og lave skiøvelser samtidig med at de brøler som en gorilla. Det var genialt!
Tak for et sjovt, underholdende og berigende foredrag.  Du var indlevende, munter og inspirerende til glæde for vores kunder og personale. Du tog os bl.a. helt tæt på din oplevelse med ‘speed skiing’ og viste os sjove og inspirerende videoklip. Vi fik endda lov at smugkigge på enkelte af dine filmklip fra dit nye TV program “To på ski”, som havde premierer samme aften, som vi holdt vores kundearrangement. Tak for denne gang. Jeg er sikker på, at vi snart skal lave noget sammen igen.
Dorthe Tjørneskov, Marketingsansvarlig Danske Bank Region Sjælland

 

Niels Ole slothForedraget: Skriv bedre mails
Tak for en berigende formiddag!
Det blev til et lærerigt, underholdende og inspirerende kursus for os alle i Assurance Partner. Du kom omkring væsentlige emner så vi er blevet rustet til at skrive bedre mail´s allerede efter frokost i dag. Emner vi alle nok har en tendens til at glemme i den travle hverdag, hvor mange mails skrives og endnu flere besvares.
Vi vil arbejde med dine gode huskeregler. Jeg er overbevist om, at husker vi blot 25% af dine guldkorn er de tre investerede timer tifold hjemme i sparet tid på dialog, når vores budskaber oftere rammer plet og bliver forstået af modtager i første mail.
Niels Ole Sloth, Direktør Assurance Partner

 

martin lundForedraget: Hormoner, blær og skiløb
Halvanden time med Thomas Uhrskov på Brøndby Idrætsefterskole. Forventninger var høje – vi skulle have et kick off inden vores skitur – OG DET FIK VI! På 25 sekunder lærte vi alt det nødvendige om teknik på carving-ski, vi morede os som gorillaer på vej ned af en piste og vi fik en masse sjove, spændende og frem for alt vedkommende beretninger og videoklip. Alt i alt fik såvel begyndere som eksperter en hel del med i bagagen – takket være en humørfyldt og nærværende performance fra Thomas, der varmt kan anbefales til andre.
Martin Lund, Forstander Brøndby Idrætsefterskole