På ski med Hansi

Det der skiløb kan føre til meget!

Tag nu i fredags, hvor telefonen ringede, og Stig fra DK4 sagde:

“Kan du ikke tænke dig at tage et smut til Kitzbühel, for jeg har lige snakket med Hansi Hinterseer, og vil gerne tage en tur på pisten med dig og vores fotograf!”

Fire timer senere havde jeg bestilt billet, pakket skiudstyret (incl. mine nye Fischer Vacuum støvler), og så var jeg på vej.

Vi fik lavet et lille portræt på Kitzbühel og på Hansi. Det kommer  senere her på siden og i forbindelse med nogle mere omfattende skiprogrammer på DK4.

Kan han så stadig stå på ski?

Det er jo helt tilbage i 1973 at Hansi – også dengang med flot hår – vandt den samlede world cup i Super G.

Jo da, det kører udemærket for ham på pisten. Og da jeg på et tidspunkt kom lidt for tæt på og kørte henover hans bagski, mistede han ikke balancen, men sendte et par østrigske eder bagud. Jeg hørte ikke alle ordene kun “nein”, “gott” og “däne”

Filed under Ski

6 Comments

 1. Hej Bo!

  Vi kommer det ikke nærmere – men jeg tror du har helt ret: Det handler om hans hår!

 2. Bo E Jessen

  Hej Thomas

  Tak for endnu et godt skiprogram, igår, nu har hele ski-Danmark ventet ca 1 år på at høre hvorfor Hansi ikke bruger hjelm. Og så bliver der klippet væk lige hvor han skal til at fortælle det….øv….har du et videoklip ? så vi kan høre om det er fordi der er en speciel aura omkring hans hår 🙂 , eller noget andet… (så kan vi føje den til liste over lamme undskyldninger for ikke at bruge hjelm)

  Venlig hilsen

  Bo E Jessen

 3. Jørgen Bunder

  Hej Thomas
  Er det på grund af frisuren at Hansi ikke bruger skihjelm 😉 ?

 4. Bo E Jessen

  Hej Thomas

  Super fedt, så har jeg også en dårlig undskyldning for at sidde og kigge på skivideo’er på din hjemeside når min svigermor er på besøg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *