I sprint ud af fødestuen

imageHvis min nye bog, De Lysende Taster, var et barn, ville hun sprinte ud af fødestuen.

Bogen er nu 70 timer gammel og den har dæleme fart på. Flere mennesker har allerede læs den, kontaktet mig og rost bogen.

Du kan læse første kapitel af bogen her på siden. Klik her.

Ok, jeg indrømmer det, det er mest mine venner som roser, men alligevel!

Min gode ven Kim fortalte mig, at han, da han læste den, “så nye sider af dig“. Sådan som jeg er indrettet, må det tælle som ros!

Jens, der er både døvelærer og skolebestyrelsesformand, sende mig en mail:

Mange tak for bogen, som jeg læste på hjemturen til Fyn. Der er rigtigt mange gode pointer i den – ikke mindst den om at man skal overveje om man skal skrive, ringe eller mødes.

 Jeg tænker ofte på det med sproget på skrift – især når der refereres fra facebook, hvor der i mange tilfælde udvikles  følelsesorkaner, fordi man ikke overholder bare et par af dine tastebudskaber. Jeg kunne anbefale dig at overveje en opfølger med udgangspunkt i skriverier på sociale medier, hvis denne her om mail går godt? Det kunne skabe et bedre land!

 Vi har gennem 50.000 år udviklet en uhyre nuanceret verbal kommunikation, hvor vi i langt højere grad aflæser mimik og tonefald end ordenes indhold. Det er ikke let at skrive, så derfor er det så vigtigt at tænke over de 7 aspekter, som du nævner i bogen.

Jeg håber at rigtigt mange læser den, og jeg vil have den liggende på et hjørne af skrivebordet, for løbende at blive mindet om at skrive godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *