En god pointe til forældre

_I5X8190Jeg har netop modtaget en mail, som jeg gerne vil dele med jer. Den er fra en mand, der gerne vil kaldes “den forsigtige” – og det er noget, han er blevet efter en ubehagelig oplevelse. Her hans mail:

Hej Thomas

Først en tak for dine gode programmer, som hele familien med stor glæde har set gennem de sidste mange år. Jeg har her i weekenden set alle programmerne i serien To på ski, top godt…

Lang historie kort: For nogle 5 år siden havde vi en alvorlig ulykke på en skiferie. Det var en kælkeulykke i forbindelse med en frokostpause på pisten i området Serfaus. Vore yngste datter på 4-5 år kørte skævt og ramte hoved ind i en træbænk og slog hul i hovedet. Til alt held var der en kompetent hollandsk hjertekirurg som spiste frokost på restauranten og kunne afgøre at det var alvorligt, så vi fik hende fløjet til Innsbruck. Efter fuld koma og operation i hjernehinden, er hun i dag 100% OK.

Dog har vi indført en regel, at når der leges i sneen i løbet af dagen eller med kælk om aftenen så er det med skihjælmen på og det er min pointe med denne mail. I jeres seneste program kælker Rasmus med børn på pisten alle uden hjelm, hvilket var lidt af et flash back.

Så ligesom reglen om ikke at bruge stropperne på stavene, mener jeg at børn bør bruge skihjelmen, når der leges i sneen.

Ovenstående er tænkt som inpu.

Venlig hilsen,

Jeg kan kun være enig, så hermed er opfordringen givet videre…

Filed under Ski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *