En free-skiers kodesprog

Der er mange måder, man kan komme til at føle sig ældre på:

Man kan få hang til kameluldstøfler, man kan overveje at få installeret et teleslyngeanlæg i havestuen eller man kan, som jeg, modtage en mail fra min gode ven rasmus DJ.

Rasmus er i Mammoth, USA, og han har lige sendt mig denne mail. Læg mærke til den sidste linie (fremhævet). Lige dér blev jeg sgu 5 år ældre…

Kære Thomas
Det har været en ret god sæsonstart – enten er her høj sol eller også dumper sneen tungt – ca. 1 meter i døgnet ! Her er 3 snowparker (+ en del begynder/miniparker med små boxe og hop) og standarden er, som man kan forvente af et amerikansk skiområde, rigtig god.

Jeg bor sammen med 6 andre danske skibumser. Alle i huset kører park, men jeg træner mest med Andreas Secher – der er tidligere trampolin landsholdspringer og som nu satser på at køre freestyle ski.

Der er officiel træning i banen d. 19. og 20. januar og fredag d. 22. er der så kvalifikation, hvor jeg har 2 runs.

Jeg havde faktisk glædet mig rigtig meget til endelig at have en double med i en konkurrence. Men de største kickers har været lukket, så jeg bliver nødt til at vente til jeg har fået den landet flere gange.

Alt efter banen’s form kommer mit løb nok til at hedde – Sw lip 270 – pretzel 270, sw disaster 450, sw right 900 mute, cork 1260 nose, sw cork 10 tail. 

Og hvad betyder det så? Ja det kan I tænke lidt over, mens I føler jer gamle. I får oversættelsen i min næste blog!

Filed under Ski

3 Comments

 1. Bo E Jessen

  Hej Thomas

  Jeg savner oversættelserne af Rasmus’s ski volapyk 🙂

  Mvh.

  Bo

 2. Bo E Jessen

  Av av av. Er totalt sat af. Jeg kan vist lige så godt tegne et abonnement på Søndags Bt eller Hjemmet. Så gammel føler jeg mig ihvertfald nu.
  Hilsen
  Bo

 3. Fedt; totalt ski-volapyk for mig, men det ser sejt ud, og jeg er sikker på, at Rasmus nok skal levere varen, når han er rigtigt på. Tak for et godt foredrag i går i øvrigt Thomas – vi ses 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *