Biltog – luxus fremfor stress – med bil og tog på vinterferie

Har du valgt alperne som målet for din vinterferie, skal du hurtigt afgøre, hvordan du vil komme dertil. Vælger du egen bil, kan du pakke dit udstyr hjemmefra sammen med alt det andet du behøver til familien – altid en stor fordel – ikke mindst hvis børnene også skal med. Til gengæld er det dødsygt, at køre hele vejen gennem Tyskland. Derfor er biltoget et godt (men også små-dyrt) alternativ. Du sætter bilen på toget i Hamburg-Altona, og så sover i hele vejen til eksempelvis München. Lörrach (Basel), Innsbruck eller Bolzano.

Det fede ved at køre bil er, når andre kører den.

I stedet for at sidde og stresse ned gennem Tyskland, kann du drikke et glas vin, og spise din medbragte madkurv (hvis du vil have god mad, skal du selv tage den med). Og når du sover, kan du nøjes med at drømme om snedækkede veje, kø på motorvejen og tankstationer….

1 Comment

  1. Vi har igenemmen flere år taget toget og nyder at ferien starter i det øjeblik vi sætter os i toget. Nu kan spillene,bøgerne madkurven findes frem og så kan vi ellers alle sætte os til rette og nyde turen ned igennem tyskland. Ja toget er lidt dyrt men kan man rejse i ydre sæsonen er priserne ok. I år er vi så mange at vi har bestilt 4 vogne og kan alle nyde hinandens selskab også på rejsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *