Besværet med at leje ski

En inkarneret skiløber, Jesper Weltström, er i fuld gang med at løse et problem, som især rammer børnefamilier: Svedige timer i skiudlejningens lange kø lørdag formiddag. Han har tilbragt alt for mange timer på skiferiens første dag med at stå i kø. Derfor har han nu etableret et firma kaldet Skiirr.com – som leverer det lejede skiudstyr direkte til ferielejligheden eller hotellet. Han har skrevet en artikel om projektet. Den kan du læse her:

Af Jesper Weltström

Der er intet mere fantastisk end at ankomme til skidestinationen og høre sneen knase under skoene. Imens fylder den frostklare luft lungerne og den særlige fornemmelse af varm sol på de kolde kinder kan nærmest få hjertet til at slå et dobbeltslag hos enhver skieelsker.

Forventningerne til skiferien står i kø for at blive indfriet og idyllen er intakt. Lige indtil de lejede ski og det lejede skiudstyr skal afhentes i skibutikken.

Her hersker nemlig kaos og den gode skistemning må for en stund vige for trængsel, utålmodighed og besvær. Køerne er lange og antallet af familier med små forventningsfulde poder, der bare gerne vil ud at stå på ski, er stort.

Personalet er søde og gør det bedste, de kan. Selv den mest professionelle og dygtige ekspedient har dog sine kapacitetsmæssige begrænsninger og imens snegler køen af skiturister sig frem:

De rigtige ski skal findes og måles op mod den pågældende skiløber. Måske endda selvom både højde, vægt og andre relevante oplysninger allerede er blevet nøje indtastet i et skema, da skiene blev bestilt hjemmefra.

Nogle skibutikker kræver også, man som skiløber selv har sine egne skistøvler med – og er det tilfældet, er der også en binding, der skal tilpasses.

Er man afsted alene, tager det naturligvis ikke så lang tid, før man er klar til at forlade butikken med sit skiudstyr. Rejser man i en større gruppe, tager det ene kvarter dog hurtigt det andet.

Herefter skal skiudstyret så bæres eller på anden måde transporteres frem til hotellet eller lejligheden – og så gik eftermiddagen på frustrerende vis helt uden skisport. Måske med trætte og sultne børn i armene samtidig.

Skiferien behøver dog slet ikke starte så besværligt.

Skiirr.com er en ny skiservice i Wagrain / Sportwelt Amadé og hele området omkring, såsom Flachau, Bad Gastein og St. Johan in Pongau som er startet af ægte skientusiaster, der selv kender til alle de frustrationer der opstår, når det lejede skiudstyr skal afhentes.

Derfor sørger skiirr.com for, at jeres skiudstyr bliver leveret direkte til jeres hotel eller lejlighed.

Hjemmefra booker i blot via hjemmesiden, som man kender fra så mange andre online booking sider og så står jeres ski klar til brug, så snart I ankommer til jeres skidestination. Når I skal hjem lader I bare skiene stå. Så sørger skiirr.com også for at afhente det hele igen.

Skulle skiene eller støvlerne mod forventning ikke passe, er der naturligvis gratis ombytning. Enten på jeres ferieadresse eller den efterfølgende dag – hvis I er på skiferie i Wagrain – ved den store Grafenberg Lift mellem 9 og 12 hvor de står klar alle dage med hjælp og service

Læs mere om konceptet her

Filed under Ski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *