Hov hvor blev den af?

IMG_4421      IMG_4437
I sidste uge, hvor jeg kørte rigtig meget rundt i Danmark for at holde foredrag, nød jeg landskabet mere, end jeg plejer. Pakket ind i sne og kuldegrader bliver alting smukt! Derfor føles det lige nu lidt stramt at kigge ud af vinduet. Sneen er væk – øv!

Stramheden skyldes også, at vi er mange, der snart skal på ski. Men ro på! Du kan være helt rolig. Der er kommet sne både i alperne og nordpå. Og selv om frosten er lidt svag i knæene i disse dage, så skal det nok blive både koldt og snefyldt i løbet af de næste par uger.

Og skulle det – helt mod mine forudsigelser – gå helt galt og tøvejret fortsætter, så kan du altid få speciallavet en lysdragt, så du – ligesom Rasmus og jeg – kan køre rundt om natten, hvor det altid er minusgrader.

Altså slap af glem alt om vejrudsigter og vær sikker på, at vejret i uge 7, 8 og 9 bliver vidunderligt hvidt og frysende frost!

 

Filed under Ski

1 Comment

  1. Sender en varm hilsen fra St.Anton – smukt klart vejr og ok sne, omend lidt slush/plusgrader. Hygger max og faldt vist i et hul på Heustadl i går. Skal teste randonée-ski og skind her én af dagene på Rendl. Vi ses Thomas 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *