Foredrag

Ski

DB foredrag 2Få mere ud af den kommende skiferie.

I bliver underholdt, lærer at stå på ski og hører drabelige historier – blandet andet om dengang jeg var tæt på at miste livet, da jeg kørte 142 kilometer i timen på ski. Jeg medbringer AV-udstyr og masser af video-klip.
Ring til mig, så finder vi ud af noget.


Vejen til mere arbejdsglæde går gennem bedre mails

De Lysende Taster forside lilleSkab arbejdsglæde hos medarbejderne og tilfredshed hos kunderne. Få fast grund under fødderne for virksomhedens skriftlige kommunikation

Ni ud af ti medarbejdere kan med enkle værktøjer blive langt bedre til at skrive mails. Resultatet af den større sproglige bevidsthed kan registreres lige med det samme:

Større arbejdsglæde – det bliver lettere og sjovere at skrive mails

Bedre trivsel og mere effektivitet –  skrivetiden skæres ned med en trediedel

Færre konflikter – kender man faldgruberne, kan de let undgås

Frigivelse af resurser  – korte, klare og konstruktive mails virker første gang

“Arbejdsglæde og bedre mails” tilbydes både som foredrag og halv- og hel-dags kursus. Læs mere her. Ring til mig, så finder vi ud af, hvad der passer bedst til jeres firma.


Skærmtræning

MegafonSammen med skuespiller Pernille Sørensen tilbyder jeg et intensivt medietræningskursus:
TV, web-film, virksomhedsfilm, sociale medier, YouTube og smartphones – du kan være sikker på at blive filmet, hvis ikke i dag så i morgen. Det er klogt at være forberedt!
På skærmen er det ikke nok at have verdens bedste produkt, holdning, sag eller historie. For hvis ikke du påvirker seeren, går dit budskab tabt. De levende billeder har magten. Brug din taletid optimalt!
I kurset indgår vinkling af budskab, præsentationsteknik, kropsholdning, interview-regler, stemmebrug og mere til. Kursusforløbet, som kan foregå individuelt eller som holdtræning, skræddersys til jeres behov. Ring til mig, så finder vi ud af noget.


Tanke, Tekst & Tale

HjerteDet er ikke kun det, vi siger – det er måden, vi siger det på.
Det er ikke kun måden, vi siger det på – det er også substansen i budskabet.

Hvis dit budskab skal synke ind og blive forstået, hænger form og indhold ubrydeligt sammen. Det gælder mails, i telefonen og på møder.
Dette kursus skaber adgang til din kreativitet, så du bliver bedre til at skrive, udtrykke dig og få det optimale ud af samarbejdet med andre. Vi giver dig kort sagt NØGLEN TIL DIN KREATIVE MOTOR. Det handler om at se tingene, som de er og bruge de muligheder, der ligger i jeres samarbejde.
Skuespiller Pernille Sørensen og journalist Thomas Uhrskov giver dig gennem legende træning og skriftlige øvelser konkrete værktøjer til at få sproget, idéerne og samarbejdet  til at flyde frit. Du bliver simpelthen bedre til at bruge dit potentiale i tanke, tekst og tale.
Kursets varighed kan strække sig over én hel dag eller laves som flere halvdagsmoduler. Deltagerantal: Fra 10 til flere hundrede.
Ring til mig, så finder vi ud af noget.


Konflikt-demontering

HåndEfter opfordring fra foredragsudbyderen Athenas holder jeg foredrag i kommunikation og konflikt-håndtering.
Ring til mig eller til Athenas (35 11 21 31), så finder vi ud af noget.