Brandvarm mad til skituren

goapp

Claus Holms gullasch brænder – også når den kommer ind i munden. Som han selv siger: Den knalder sokkerne af!

Nogle mennesker er bare gode til at sprede hygge og god stemning – en af dem hedder Claus Holm og han er kok og vært i programmet GO’ appetit.

Fredag aften var jeg heldig at være gæst i programmet, og sammen lavede vi vores favorit ski-retter. Han stod for lyn-gullasch og jeg for den tunge franske tartiflette. Hold mund, hvor smagte det godt!

Hvis du har TV2 Play – kan du se programmet her.

Har du ikke TV2 Play – kan du få et gratis abonnement ved at sende en SMS til 1234 og skrive “Danski”, så får du et gratis abonnement frem til jul. Jeg syns du skal gøre det – for så kan du flere gange hver dag klikke dig frem til programmerne TO PÅ SKI, og du må se dem lige så mange gange du vil.

Alt det gode: ost, bacon, hvidvin, creme fraiche, mere ost, løg, kartofler, muskat - og så lidt mere ost

Alt det gode: ost, bacon, hvidvin, creme fraiche, mere ost, løg, kartofler, muskat – og så lidt mere ost

… åh ja opskrifterne, dem finder du her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *