Pfunds

Pfunds ligger i Østrig i Paznaundalen i Tyrol. Her finder du et skiområde med 200 km pister, der strækker sig helt til Schweiz og Italien. Skibussen til Ischgl er gratis – og hvis du virkelig vil ud og teste skiene, kan du løbe til Schweiz herfra, eller Nauders og videre til Italien. Skiterrænet er meget varieret, hvilket giver masser af udfordring til øvede skiløbere.

Desuden ligger langt størstedelen af skiområdet i mere end 2000 meters højde over havets overflade, og det betyder ganske enkelt høj snesikkerhed og en lang sæson, fra november og frem til maj. Snowboardere vil finde sig tilpas i boarders paradise med half-pipes og 30 forhindringer, mens langrendsentusiaster har 80 km løjpenet til rådighed.

Hvis du går op i afterskiing af den vildere slags, er Ischgls barer, restauranter og natklubber stedet for dig. Hvis du derimod gerne have familieskiløb og hygge for alle pengene, er området ved Nauders med 117 km pister i 1400 meters højde super, fordi det har en god portion lette pister med god bredde.

 

Filed under

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *