Levi

Levi ligger i det vestlige Lapland i Finland. Her er skisæsonen lang. Og det er dagene også i sommerhalvåret – helt op til 16 timer lange. Så der er masser af skiløb for pengene, hvis du tager afsted i marts, april eller maj. Levi er et godt begynderområde med masser af grønne pister, men der er også en del røde til de lidt mere øvede. Liftsystemet er godt, og du får samlet set 45 km pister, herunder en World Cup piste, som de hardcore kan muntre sig på. Levi har desuden en snowpark med halfpipe til snowboarderne. Ligegyldigt om det er ski eller snowboard, der trækker, så ligger Levi så nordligt, at der er mulighed for at nyde det unikke polarlys.

Når du er klar til afterskiing, byder den finske kultur dig ind i saunaen. Hvis du foretrækker at blive i kulden kan du tage en tur med rensdyrslæde, til hest i vinterlandskabet eller ud at isfiske. Der er også en god portion barer, restauranter og et par klubber, som du kan slå dig løs i.

Filed under

1 Comment

  1. nicolai skovgård

    ville gerne dertil,da jeg har en kæreste som ikke er meget for at prøve et par ski,men så kunne hun jo prøve de andre sjove ting.salbach var jeg sidst,okay sted.hvad er nemmeste rejse måde til levi.mvh fyrsten af konge bakkerne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *