Lech

Lech ligger i Arlberg regionen som er en del af det mægtige St Anton område. Byerne St. Christoph og indgår også. Der er ikke direkte forbindelse til de øvrige skiområder, men der er en god busforbindelse og det samme liftkort er gangbart overalt. Lech er et vigtigt sted i det alpine skiløbs historie, da Arlberg var et af de første steder hvor man begyndte at stå på ski i Alperne. I dag er Lech et internationalt resort, som tiltrækker det internationale jet-set. og folk der gerne vil ses sammen med dem, der har penge. Turistkontoret praler af at prisniveauet ligger op til 40 pct. over resten af østrig – til gengæld er servicen virkelig god. Skimæssigt er terrænet noget mere overkommeligt end prisniveauet.

Filed under

4 Comments

 1. Nicholas Durin

  Vil igen anbafale Lech som et super hyggeligt område. Pisterne ligger umiddelbart godt til de letøvede og øvede skiløbere. Experterne søger over mode St. Anton på den anden side af Arlberg. Men tag ikke fejl – for efter nysne er der modsat andre store skiområder god plad i Lech til at køre offpiste og trække egne spor i sneen igen og igen uden at alle andre kører terrænnet op på en time. Her har du flere dage til at ‘snorkle’ i sneen!
  Men husk!!!!! I år er Lech blevet forbundet med Schröken/Warth skiområdet via en ny lift, så nu er området blevet udvidet med mere end 60% og helt nye pister, bjergsider og eventyr er inden for rækkevidde…
  Ta’ til Lech før andre opdager denne perle!

 2. Peter Thorsager

  (Billedet er ikke Lech, men St Christoph am Arlberg)
  Lech er en fin dejlig lille alpeby. De vandt vist årets landsby i 2004 eller deromkring. Stedet er meget ‘eksklusivt’ og priser ligger bestemt i den højere ende, men det frasorterer tilgengæld osse de værste fulde gymasieelever. Generelt vil Arlberg området føles henvendt til det mere modne publikum, selvom der er masser af vild afterski i særligt St Anton. Angående skiløbet er det det mest familievenlig af områderne i SkiArlberg. Er man offpiste interesseret er der gode muligheder, men man bør nok se nærmere på Zürs eller på den anden side af Flexenpass til St Anton og de tilknyttede byer.

 3. Nicholas Durin

  Har været i Lech 4 gange de seneste 8 år og synes det et et helt vildt hyggeligt skiområde. Hyggelig by med heste og kaner, dyre forretninger og cáfeer. Sneen er der ofte rigtig meget af, da bjergene fra naturens hånd er gode til at opfange sneskyer. Skiløbet henvender sig til letøvede og middelgode skiløbere. Men der er bestemt også fantastiske offpistemuligheder ved Kriergerhorn bjerget og i Zürs am Arlberg. Området har fælles liftkort med St. Anton am Arlberg som nåes med lokal bus på ca. 15 min. Hele Arlbergområdet inkl. Lech og Zürs giver dig noget af verdens bedste skiløb. Skiløb for alle…både børn, unge, voksne og de sejeste powderfreaks.

 4. Henrik Leth-Larsen

  det er ikke korrekt, at der ikke er forbindelse til de øvrige områder på liftkortet, da man via Rüfigkopf Bahn i Lech kan køre ned til Zürs. Man kører så tilbage til Lech fra den anden side af dalen. Turen er markeret som “Weisse Ring”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *