Kleinwalsertal

Kleinwalsertal ligger på grænsen mellem Tyskland og Østrig. Det er et af de største skiområder i Østrig. Og så er det ganske tæt på set med danske øjne. Kun 990 km fra kongeriget Danmark til hele 120 km preparerede pister i det østrigske.

Du skal igennem Oberstdorf i Tyskland for at komme til det meget snesikre Kleinwalsertal. Her er alt fra de helt lette pister til de ganske svære samt næsten uendelige off piste muligheder. Det hele ligger åbent, klar til udforskning helt frem til april. Kleinwalsertal er en tredelt dal, der består af områderne Fellhorn, Parsen/Walmendinger og Ifen. Fellhorn byder på gode blå og røde pister, et særligt område for nybegyndere og en funpark for dem, der gerne vil udfordres på en legende måde. Parsen/Walmendinger er for skiløberen, der gerne vil boldre sig i blå og røde pister, mens Ifen henvender sig til de øvede med en overvægt af røde og sorte pister. For snowboarderne er der en funpark ved Kanzelwandbanen.  Alle områderne ligger inden for ganske overskuelig afstand til hinanden og for et lille tillæg, kan du bruge dit liftkort i det nærliggende og meget familievenlige Söllreck i Tyskland – skibussen kører naturligvis derhen.

Området er bygget op omkring de 4 byer Riezlern, Hiershegg, Mittelberg og Baad. Afterskimuligheder i Kleinwalsertal er mange. For eksempel tilbyder områdets byer tennis, bowling, hundeslædeture og svømmehal. Er det nattelivet, der trækker, er der flere barer og natklubber, der giver mulighed for at være oppe natten lang.

 

 

Filed under

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *