Kleinarl

Kleinarl befinder sig i Østrig. Her er omkring 25 km pister, hvoraf 17 km er blågrønne. Derfor er området godt til nybegyndere, der har masser af kilometer at udfolde sig på.

Landsbyen og området er overskuelige, og afstanden til nærmeste lufthavn i Salzburg er lige godt en time, når vejret vel at mærke er godt. Kleinarl er desuden forbundet med Salzburg Sportwelt, der byder på omkring 144 pister og adgang til områder som Wagrain og Flachau. Skal det være endnu vildere, kan du købe skipas til Skiamadé, Østrigs største sammenhængende skiområde, og få adgang til vanvittige 860 km pister. Der er hermed muligheder for at komme ud at stå på rigtigt mange kilometer pister i enhver sværhedsgrad, hvis Kleinarl begynder at virke for lille.

For snowboarderne byder Kleinarl-Flachau på en funpark, der uden tvivl er et besøg værd. Den går under navnet “Absolute Park” og den har blandt andet en superpipe i europæisk topklasse.

Filed under

2 Comments

  1. Super dejligt sted at stå på ski – vi var i Wagrain (hvor vi boede) og da vi på 3. dagen tog til Kleinarl og Schauzensee var vi helt solgt. Enige om at vi en anden gang vil bo i Kleinarl (så kan det da godt være vi tager et smut til Grafenberg og Flying Mozart også, men Kleinarl kan klart anbefales)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *