Kappl

Det hele til det halve. Den lille hyggelige by Kappl ligger kun 8 km fra det store internationale skisportssted Ischgl. Byen er gammel og meget hyggelig og prisniveauet er næsten halveret i forhold til nabobyen – skisportgiganten Ischgl. Området er utroligt velproportioneret og ligger på et solbeskinnet plateau. Bliver området for lille, ligger Ischgl lige om hjørnet, og man kan få det hele på samme liftkort. Kappl har en af østrigs bedste kælkebaner.

Filed under

1 Comment

  1. Var i Kappl i uge 7 i 2014.
    Meget få skiløbere på pisterne og højden gjorde at vi havde god sne i modsætning til mange andre destinationer i Østrig i denne uge.
    Kappl er temmelig stejlt med nogle rigtig gode nedkørsler for erfarne skiløbere. Til gengæld er det svært at finde gode bakker til begyndere/mindre børn og børneområdet er meget beskedent. Hvis du er begynder, skal du forberede dig på at tage gondolen ned til dalen om aftenen, da turen igennem skoven er smal og stejl mange steder. Endvidere er turen fra byen til gondolliften ikke sjov for begyndere, så indstil jer på at tage bilen eller bussen ned til liften om morgenen. Hvis du er til afterski, skal du ikke tage til Kappl. Her er meget stille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *