Kaltenbach

Den lille by Kaltenbach er en af de mange byer, der hører med til det mægtige Zillertalskiimperium. Byen er lille, men meget hyggelig. Kaltenbach er et af de steder i østrig, hvor man finder virkelig gode langrendsmuligheder.

Filed under

2 Comments

 1. Kom der som ungkarl for 20 år siden. Og har vist stedet for min kone og nu 4 børn. Så da jeg spurgte hvor vi skulle holde jul var der ingen tvivl. Kaltenbach. Hygge og varme mennesker. Brede børnevenlige pister, let overskueligt og en kanon dal tur vi altid slutter af med en gang race på. Vi er på 2-3 ture om året. Og den ene skal være til Kaltenbach.

 2. Vi besøgte Kaltenbach i Zillertal her i uge 8.
  Stedet er laver således at du kan parkere ved en meget stor parkeringsplads eller i et stort P-hus i bunden ved hovedliften. Parkering er gratis både i P-hus og på P-pladsen. Det er også her de gratis skibusser holder. Herfra går der 2 stk. 8 personers kabinelifter som fører dig op i terrænet. De fleste pister ligger over trægrænsen og er du begynder i offpiste er dette et paradis. Der er meget store arealer mellem de præparerede pister som du kan benytte.
  Der findes flere steder i terrænet som byder på spisning og alt i alt er systemet bygget godt op.
  Der kan dog forekomme kø ved lifterne og der forefindes ikke en singelkø ret mange steder.
  Når du skal ned igen er kun en piste som fører dig helt til bunden. Pisten er rød/sort og det kan være en stor mundfuld for nogle, men alterternativt kan man med fordel blot tage en af de 2 kabine lifter retur igen.
  Bor man lift fra pisterne og kører til stedet hver dag vil jeg anbefalde at bruge skidepoterne oppe i systemet. Du kan indlevere dine ski og støvler ved toppen af kabineliften. Når du så skal på ski om morgen kan du tage kabineliften i dine alm. sko. Dette sparer dig for bøvlet med transport af ski og skistøvler frem og tilbage. Bestemt en god løsning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *