Isola 2000

Isola 2000 er en helt unik destination. Beliggende kun 1 times kørsel fra Nice Lufthavn og den lækre kyst Cote d Azur. En ferie i Isola 2000 kan kombineres med et par dage ved havet på den franskesydkyst. Området ligger meget højt og det er også nødvendigt, da solen skinner rigtig meget i denne del af alperne. Skiområdet er godt og forholdsvis stort. Her er både udfordringer for familien og for eksperten. Byen har både restauranter og night clubs.

Filed under

1 Comment

 1. Leon Birdi

  Isola 2000 ligger retteligt små to timer fra Nice by. Vejen derop er supernem: Mange kilometers flad vej langs floden og ganske få kilometer med spredte hårnålesving. Hvis du lejer bil, så husk at booke snekæder. De er lovpligtige i bjergene – og jeg har hørt om rejsende der ikke fik lov at køre de sidste kilometer op til skistedet fordi de blev stoppet i en razzia.

  Sixt i selv Nice by har dem på lager. Bemærk: Alle biler er på sommerdæk – også om vinteren.

  Skistedet er fint til et par dages skiløb. Jeg var der med min søn på otte – i forbindelse med en ferie i Nice. Vi tog af sted kl. 07, var på p-pladsen i Isola2000 kl. 08.45 og lejede ski 20 m fra bilen. Liftkortene sælges også der, så efter 15 minutters skileje og køb af liftkort, gik vi de sidste 25 m til den nærmeste lift.

  Vi var der en tirsdag midt i december. Der var ingen antydning af kø og vi følte at vi havde det hele for os selv.

  Området er perfekt til begyndere og let øvede. Der er masser af spisesteder som ikke er specielt gode eller billige, men that’s life on the mountain.

  Servicen er i top, alle er venlige og hjælpsomme – men lejlighederne så meget slidte og usle ud… Pas på før du booker!

  Alt i alt: Det ultimative sted for en dagtur – og dagen efter (også i december) kan du sidde på Rivieraren og nyde et glas champagne i solen iført t-shirt og solbriller. That’s cool!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *