Innsbruck

Innsbruck ligger i Østrig. Det tilhørende skiområde består faktisk af 9 skiområder, der er forbundet via gratis skibus. Samlet set hedder de Olympia Skiworld Innsbruck, og her finder du 285 km pister at give dig i kast med. De er fordelt på 94 blå pister, 160 røde pister, og 31 sorte pister, så der er rigtigt meget at tage hul på for skiløbere på alle niveauer. De mange pister betjenes af 79 lifte, hvoraf cirka halvdelen er stolelifte, gondoler og kabinelifter. Langrendsentusiaster har desuden 145 km løjpenet til deres rådighed.

Med store områder som Innsbruck er det vigtigt, at du køber det rigtige skipas fra starten. De forskellige skipas giver dig enten adgang til dele af eller hele det massive område, og alt efter niveau og lyst vil et skipas passe bedre end de andre.

Innsbruck byder på mange forskellige afterskiing-aktiviteter indendørs såvel som udendørs. Når du giver skiene et hvil, kan du stå på skøjter, kælke, køre bobslæde, spille indendørs golf, tage en tur i svømmehal eller tage et slag billard etc. Innsbruck selv er desuden en universitetsby med gode muligheder for shopping og kulturelle aktiviteter.

 

Filed under

1 Comment

  1. Innsbruck er en mega fed by, med en masse fede ski aktiviteter, elsker det der med at man ikke skal starte på den samme pist hver dag.
    man ligger ikke mærke til at man skal køre til de forskellige ski sports stedder, da de ikke ligger langt fra midten af byen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *