Gosau

Gosau ligger i Østrig, cirka en halv kilometer fra det store skiområde Dachstein West. Nærmest Gosau finder du området Hornspitz, der inkluderer Brumsiland og Zwieselalm.

Brumsiland henvender sig først og fremmest til de mindste, der kan lave deres første plovsving blandt eventyrfigurer og møde bumlebien Brumsi, der ynder at stå på ski i Brumsiland. Det har selvsagt gjort området populært for børnefamilier. Zwieselalm byder på et lidt mere krævende terræn, og fra toppen har du en smuk 360 graders udsigt til Dachstein Gletscheren.

Når du tager på ski i Gosau, er Dachstein West din legeplads. Skiområdet har samlet set 142 km pister, hvoraf 122 km kan overdækkes med kunstig sne. Pisterne er fordelt på 34 blå pister, 96 røde pister og 12 sorte pister, så området henvender sig især til de skiløbere, der ikke kan få nok af røde pukkelpsiter og et mellemsvært terræn. 3 km pister oplyses, så du har mulighed for at stå på ski efter mørkets frembrud. Hele området betjenes af 64 lifter, hvoraf 40 dog er telifter, der kræver lidt ekstra af benene.

Hvis du gerne vil kombinere det alpine skiløb med langrend, finder du desuden 215 km løjpenet i Dachstein West, hvoraf 45 km befinder sig omkring Gosau.

Filed under

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *