Engelberg

Engelberg ligger i det centrale Schweiz. Bjergene Titlis og Brunni sørger for gode forhold for letøvede og øvede skiløbere. Liftkortet til Engelberg giver adgang til godt 80 km pister.

Der er sæson helt fra oktober til maj i Engelberg, og når du er kommet op i højderne med en af de 24 lifte, kan du køre helt ned til den gamle klosterlandsby. Det er den længste nedfart Engelberg byder på, og den er cirka 12 km lang.

Titlis og Brunni kan hver især deres: Brunni er et godt område til familier og de mindre øvede skiløbere, mens Titlis henvender sig til dem, der allerede har en del kilometer på skikontoen. Vil man ud på off-piste er Laub med sin 45 graders skråning en af de mere heftige udfordringer, og er det et snowboard man vil have under fødderne, har Jochpasset en park med forhindringer, rails og kickers.

Der er nem adgang til Lucerne via Swiss Rail, hvis man gerne vil kombinere skiløb med schweizisk byliv. Er man mere til at komme ud i landskabet, kan man skifte skiene ud med snesko og tage på vintervandring på en af de mange vinterruter. Skal der mere fart over feltet, kan man prøve en snemotorcykel af i SnowXparken.

Filed under

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *