Damüls

Damüls ligger i Østrig. Byen modtog i 2006 prisen som “Den mest snebeklædte landsby i verden”, og den får gennemsnitligt mellem 9 og 10 meter ny sne hvert år. Her i sneen finder du 105 km pister fordelt på to sammenhængende skiområder, Damüls og Mellau. 64 km pister hører til Damüls, mens de resterende 41 km ligger i Mellau. De to områder betjenes af i alt 29 lifter. Damüls byder desuden på en snowpark på 4 hektar i 1600 meters højde, 16 km langrendsløjper og 22,5 km stier til vintervandring. Nattelivet er relativt roligt med masser af barer og restauranter, der byder dig velkommen til hyggelig afterski.

Filed under

1 Comment

  1. Helle Groen

    Vi har været i Damuls 6 gange i årenes løb. Vores første skidestination i 2005, vi er startet med skiløbet i en moden alder. Damuls har været en meget positiv oplevelse, vi boede på Alpenbluum, ski in out. Lifterne er velfungerende, pisterne alsidige, mange restauranter på pisterne af varierende kvalitet, østrigsk
    kvalitet og hygge. Damuls ligger smukt, en lille perle – der er en mindre gåtur til den lille by med supermarkedet og den lille kirke.
    Vi var ikke interesseret i nattelivet, der var Ingos om aftenen hvor de unge mennesker tog ned, opfatter Damuls som et familiested. Komforten med sauna på hotellet var perfekt.
    Damuls er kåret til østrigs mest snerige by – det afhænger jo altid af om der er sne. Med beliggenhed i 800 m højde og skiløb i 1600-2000 m har der også været år med sparsom sne eller sjapsne. Vi har dog altid altid kunnet spænde skiene på og køre og er hver gang blevet beruset af bjergene og skønheden…så Damuls vil altid være i vores hjerter. Vi søger lidt højere op og er nysgerrige på andre skisportsteder, men jeg tror også vi vil gense Damuls.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *