Bad Hofgastein

Bad Hofgastein ligger i Gasteindalen i Østrig. Herfra har man adgang til skiområderne Schlossalm-Angertal-Stuberkogel, Graukogel, Sportgastein og Dorfgastein. De kan tilsammen bryste sig af at udgøre et af de største sammenkoblede skiområder i Østrig. Og ja, det er et af de områder, der har så mange vintersportstilbud, at du umuligt kan nå det hele.

Bad Hofgastein alene har 23 lifter og over 100 km piste, hvoraf hovedparten er røde. Der er ikke voldsomt mange sorte pister, men en del blå, som giver de letøvede gode forhold.

To andre områder, du bør kende til, er Sportgastein, der er det højest placerede område, som henvender de sig til de lidt mere øvede, og dem der gerne vil udfordres på formen. Det andet område er Dorfgastein, der er et super familieområde med mere fokus på hyggen.

Der er en lækker snowpark ved Ski Center Angertal, og et speed check ved Burgstall lift nummer 21 til dem, der gerne vil vide hvor meget fart, de egentligt kan nå op på. Ved Stuberkogel befinder sig en berømt hængebro på 140 meter, som er et besøg værd.Til freestylere er der masser af hop og udfordringer i alle størrelser og afskygninger ved Skowpark Gastein.

Vil man have ideelle betingelser for at tage den smukke udsigt ind, så foregår det på Glocknerblick panorama platform på Stubnerkogel.

 

Filed under

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *